Dat gebeurt ook niet vaak, dat ik fanmail krijg. Maar, vandaag was het dus zo ver. Taaldeskundige “Potums A.” verwoordt het zo:

“Ja daarom net dat je niet kan schrijven. Uw hele blog is gezaag, waar het zelfmedelijden en de frustratie van afdruipt. Uw tekststructuur trekt nergens op, uw zinsbouw laat ook te wensen over, inhoudelijk staat het vol met clichés, er zit geen diepgang in en het is stijlloos, het constant vermengen van dialect en Engelse woorden tussen uw Nederlands is irritant en je doet duidelijk geen enkele research, je oordeelt puur op basis van je eigen visie op de wereld, dat kan leuk zijn, maar bij u is deze ‘visie’ pure frustratie is tegen alles en iedereen, en dat heb je net weer bewezen door persoonlijk te worden tongue-emoticon Het is gezaag en als je dat niet aanneemt van een vrouw, vraag het dan maar eens aan een man. Hou op met janken en deal with it tongue-emoticon

Jawel, iemand vindt het irritant dat ik Engels en Nederlands meng. “Hou op met janken en deal with tongue-emoticon”. Mijn zinsbouw laat ook te wensen over. Denken we maar aan het gebruik van emoticons zonder leestekens. Jawel, een emoticon is niet hetzelfde als een punt, natuurlijk.

Advertenties